Kuljetukset

Palvelumme perustuu asiakasymmärrykseen ja joustavuuteen.

Toteutamme rahtipalvelut ja erityiskuljetukset kotimaassa ja ulkomailla. Järjestämme myös kylmäkuljetukset ja vaarallisten aineiden kuljetukset laadukkaalla kalustolla ja osaavalla henkilöstöllä. Lisäksi olemme erikoistuneet toteuttamaan haastavia kuljetuksia, joita ovat esimerkiksi veneiden, säiliöiden ja teräsrakenteiden siirrot. Räätälöimme kuljetuspalvelut aina asiakkaan kannalta järkevimmällä tavalla hyödyntäen laajaa yhteistyökumppanien verkostoamme. 

Palveluitamme ovat muun muassa täys- ja osakuormarahdit, sopimuskuljetukset, lavetti- ja erikoiskuljetukset sekä konttikuljetukset. Yrityksellämme on myös kattava kokemus Venäjälle ja Keski-Aasiaan suuntautuvasta ulkomaanliikenteestä. Toteutammekin haastavat kuljetukset ulkomaille luotettavasti ja turvallisesti jo yli 20 vuoden kokemuksella. Hoidamme myös tarvittaessa kaikki tarvittavat paperityöt, kuten tullaukset ja dokumentoinnin.

Haluamme tarjota aina helpoimman ja järkevimmän logistiikkaratkaisun, joten suunnittelemme ja mukautamme palveluitamme aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. 

Järjestämme tarvittaessa myös kokonaisvaltaisen huolinnan, jolloin kaikki tarvittava palvelu tulee yhdestä osoitteesta. Lisäksi kuljetuksiemme reaaliaikainen GPS-seuranta takaa palvelumme turvallisuuden ja avoimuuden. 

Kiinnostuitko?

Olemme aina valmiita auttamaan järkevän ja kustannustehokkaan kuljetusratkaisun löytämisessä. Ota yhteyttä niin olemme yhteydessä vuorokauden sisällä. 

Kuvaile kuljetustarpeesi, niin annamme ensimmäisessä yhteydenotossa jo alustavan ratkaisuehdotuksen ja kustannusarvion.