Marecap Trans Oy

Marecap Trans Oy on yksityisessä omistuksessa oleva kotimainen kuljetusliike. Yrityksen kotipaikka on Salo ja yrityksen pääkonttori sijaitsee Vantaalla. Yhtiömme ydinliiketoimintaa on tuottaa laadukkaita trailerikuljetuksia, terminaalipalveluja ja kotimaan kappaletavarakuljetuksia sekä erikoiskuljetuksia Suomessa ja ulkomailla. Hyödynnämme palveluissamme sekä omaa että laajan alihankkijaverkostomme kuljetuskalustoa.

Olemme olleet alan markkinajohtaja jo noin 20 vuoden ajan. Toimimme luotettavasti ja tehokkaasti lyhyellä varoitusajalla kuljettaen tavaranne vaikeisiin ja kaukaisiin kohteisiin. Jokainen automme on varustettu GPS -seurantajärjestelmällä, jotta asiakkaamme voivat olla varmoja kuljetuksen sijainnista ja turvallisesta perillepääsystä. 

Missio

Missiomme on tuottaa kuljetusratkaisuja. Toteutamme nämä ratkaisut aina järkevästi ja joustavasti hyvällä asiakasymmärryksellä.  

Visio

Visiomme on olla alan houkuttelevin kuljetuskumppani. Kuljemme kohti visiotamme luotettavilla ja joustavilla palveluillamme, jotka vastaavat asiakkaamme tarpeeseen parhaalla mahdollisella tavalla. Olemme alamme suunnannäyttäjä hyvän asiakaskokemuksen luomisessa.

Arvot

Tiennäyttäjä

Työtämme ohjaa ajatus kuljetusalan edelläkävijyydestä. Tuotamme jatkuvasti uusia tapoja palvella asiakasta paremmin ja mahdollistaa helppo ja joustava asiakaskokemus.


Ratkaisukeskeisyys

Toimintamme on ytimeltään proaktiivista ongelmanratkaisua. Hyödynnämme vuosikymmenten tietotaitoamme tarjotessamme järkevintä ratkaisua erilaisiin kuljetustarpeisiin.


Jatkuvuus

Pidämme arvossa toiminnan jatkuvuutta ja arvostamme pitkiä yhteistyösuhteita. Tiedostamme pysyvien yhteistyökuvioiden edut useille osapuolille ja pyrimme pysyvyyteen asiakkaidemme, alihankkijoidemme ja työntekijöidemme suhteen. 

 

Miksi valita kumppaniksi Marecap Trans Oy?

Yrityksen Historia

Marecap Trans Oy:n juuret ovat Hyvinkäällä ja yritys perustettiin vuonna 1992. Nykyisin yrityksen toimitusjohtajana toimiva Ville Järvinen puolestaan perusti oman yrityksensä vuonna 2007, jossa kuljetustoiminta oli yksi osa muuta liiketoimintaa. Vuonna 2011 toiminta muuttui täysimääräiseksi kuljetuspalveluksi yhden miehen alihankintayrityksenä. Ville hankki vuonna 2016 Marecap Trans Oy:n liiketoiminnan omistukseensa, ja jatkoi liiketoiminnan kehittämistä kahden yrityksen kautta. Vuonna 2019 Marecap Trans Oy osti Villen perustaman VJ-Logistics:n toiminnan, ja vuonna 2020 liiketoiminnan kehitys on jälleen ottamassa isoja askelia eteenpäin.